www.ofertapune.net Arkatare (10), Sektorist/e (15), Pranues Malli (Gjilan) | PunaIme

Arkatare (10), Sektorist/e (15), Pranues Malli (Gjilan)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

04-05-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Linku per aplikim: https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-pune-ne-gjilan/

 

 

 

Apliko këtu