www.ofertapune.net Arkatar, Sektorist/e (Gjakovë) | PunaIme

Arkatar, Sektorist/e (Gjakovë)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

20-03-2023

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim