www.ofertapune.net Arkatar/e | PunaIme

Arkatar/e

Kompania

SushiCo Kosova

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22/09/2020

Data e perfundimit

06-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

SushiCO Kosova sh.p.k është kompani e themeluar në vitin 2016 dhe është partner i franshizës SushiCO. SushiCo është rrjet i restauranteve, që për specialitet ka ushqimin për adhuruesit e kuzhinës Japoneze, Kineze dhe Tajlandeze. Me më shumë se 50 restaurante në rajon, SushiCO është ndër brendet më prestigjoze në këtë industri.

SushiCO Kosova shpall konkurs për pozitën “Arkatar/e”

Detyra dhe përgjegjësi:

-Të mirëpresë klientët

-Të  kryejë pagesat në baza ditore

-Të ketë vëmendje dhe kujdes ndaj detajeve

-Të përkujdeset për ambientin e shankut

-Të shërbejë si pikë e parë kontakti me klientët

Kualifikimet e kërkuara:

-Të ketë aftësi të mira komunikimi

-Të zotërojë njohuri të mira të gjuhës angleze

-Të ketë shkathtësi elementare kompjuterike

-Të ketë përvojë paraprake në punë të ngjajshme

Të gjithë kandidatët e interesuar për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën: [email protected] , ndërsa aplikimet e juaja do të merren parasysh deri me datë 6 tetor.