Arkatar/e, Sektorist/e

Kompania

Euro Delta

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12/10/2021

Data e perfundimit

19-10-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania EURO DELTA SHPK me seli në Fushë Kosovë hape vende të lira pune për piken në Albi Mall:

Pozita e kerkuar:

  1. Arkatare (2)
  2. Shites (1)

Kualifikimet                

  • Arsimimi i mesem obligative (përparësi Fakulteti Ekonomik),
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe kujdesit ndaj klientit,
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (e preferuar),

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: info@eurodelta-ks.com apo në numër telefoni +383 48 777 707 (Viber, Whatspp)

Ju lutem të vendoset në subject: Pozita

Afati i fundit per aplikim: 19.10.2021

Apliko këtu