www.ofertapune.net Arkatar/e, Sektorist/e, Shitës/e, Kamarier/e, Kuzhinier/e, Asistente/e Kuzhinier/e, Pastrues/e | PunaIme

Arkatar/e, Sektorist/e, Shitës/e, Kamarier/e, Kuzhinier/e, Asistente/e Kuzhinier/e, Pastrues/e

Kompania

SPAR Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-11-2023

Data e perfundimit

16-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

SPAR Kosova, licencuar nga SPAR ndërkombëtar, synon udhëheqjen në rrjetin e shitjes me pakicë në treg duke ofruar përvojën më të mirë të blerjes përmes përkushtimit në freski, përzgjedhje, cilësi dhe nivel të lartë të shërbimit të konsumatorëve.

Trajnimi dhe zhvillimi profesional i punonjësve, si dhe krijimi i një mjedisi pozitiv dhe etik i punës janë fokus primar për ne, prandaj ne ju ftojmë të i bashkangjiteni ekipit tonë në pozitat si më poshtë:

  • Arkëtar/e
  • Sektorist/e
  • Shitës/e Bakery dhe Delikatesë
  • Kamarier/e
  • Sektorist/e i/e Frutave dhe Perimeve
  • Kuzhinier/e
  • Asistent/e Kuzhinier/e
  • Pastrues/e

Pozitat janë të hapura në Prishtinë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në këtë link https://spar-kosova.com/jobs/

Konkursi do të jetë i hapur deri më 16.12.2023