Sektorist/e

Kompania

LIFESTYLE Prizren

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

03-05-2022

Data e perfundimit

25-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Jemi ne kerkim per SEKTORIST/E persona te cilet kane njohuri, ju pelqen te punojne dhe te kalojne kohe ne nje dyqan elite me llojllojshmeri veshjesh!

 Tiparet qe duhet t’i zoterosh, per te punuar ne LIFESTYLE: 

  • Komunikimi
  • Puna ekipore
  • Vetemotivimi
  • Menaxhimi i kohes
  • Fleksibiliteti ne pune
  • Njohes i/e gjuhes letrare shqipe
  • Njohes i/e gjuhes angleze
  • Njohja e gjuheve tjera- perparesi!
  • Njohuri mbi materialet dhe ngjyrat e modes
  • Njohja e softuereve kompjuterik- jo e detyrueshme.

Nese akoma mendon qe je nder personat

qe ne po kerkojme, te lutem ploteso formen ne linkun me poshte:

https://forms.gle/o8QjQSjVaL32QDQWA

 

Apliko këtu