www.ofertapune.net Arkatar/e (4), Sektorist/e (6), Shitës/Depoist (1) | PunaIme

Arkatar/e (4), Sektorist/e (6), Shitës/Depoist (1)

Kompania

Albi Shopping

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

24-10-2023

Data e perfundimit

28-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim