Arkatar/e (2)

Kompania

Cineplexx International

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-11-2022

Data e perfundimit

28-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Pozita: Arkatar/e (2)

Keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? Atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të Cineplexx në Prishtinë!

Gjithçka që ju duhet të ofroni është:

  • Vullnet pune
  • Shkathtësi organizative dhe komunikimi
  • Vetiniciativë
  • Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie ndërkombëtare dhe
  • Të punoni në ekip

Çka ofrojmë ne:

  • Një ambient argëtues të punës
  • Kushtet e punës sipas ligjeve të Kosovës në fuqi
  • Mundësi avancimi ne karrierë dhe
  • Shërbime shtesë nga kompania

Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni në këtë e-mail: [email protected]

Apliko këtu