Anëtar/e Ekipi dhe Shofer për Delivery

Kompania

KFC Kosova

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

11-04-2022

Data e perfundimit

31-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Aplikimi bëhet deri më 31.05.2022 përmes Website, duke ndjekur linkun https://kfckosova.com/join-our-team/ ose përmes email-it [email protected], me titull emrin e restaurantit për të cilin aplikoni.

Apliko këtu