www.ofertapune.net Anëtar/e Ekipi | PunaIme

Anëtar/e Ekipi

Kompania

KFC Kosova

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

15-12-2022

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

 

 

Aplikimi bëhet deri më 31.01.2023 përmes Website, duke ndjekur linkun https://kfckosova.com/join-our-team/, përmes email-it [email protected] me titull emrin e restaurantit për të cilin aplikoni, përmes telefonit 0800 21212 dhe në çdo restaurant të KFC Kosova.

 

Apliko këtu