www.ofertapune.net Komercialist | PunaIme

Komercialist

Kompania

Komercialist

Telefoni

049/964-800

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

28/08/2020

Data e perfundimit

11-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

ALMA KOS SH.P.K: Mirret me shitjen e produkteve konditorike ben distribuimin e disa brendeve ne Kosove

Shpall konkurs per 1 Komercialist per  Prizren

Detyrat dhe pergjegjesite:

Arritja e objektivave mujore te percaktuara

Vizita te rregullta te klientet sipas planit te vizites

Prezantimi i produkteve te kompanise

Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar

Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise

Te jene te gatshem te punojne nenpresion te menaxhmentit per qellime te kompanise

Kualifikimet e kerkuara  :

Minimum shkolla e mesme e perfunduar

Te kete pervoje pune Obligative, ( te specifikohet puna e me hershme)

Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar

Te kete njohuri ne gjuhen Shqipe,Turke,Serbe ne te folur dhe shkurar

Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin

Obligative Patent shoferi – Kategoria B

Te jete banues i Prizrenit

Te gjitha te interesuarat te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email [email protected] apo mund  te kontaktoni dhe ne numrin 049/964-800 ALMA KOS SHPK  Konjuh, LIPJAN Kosove