Agronom

Kompania

Monuni

Telefoni

044/989-556

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

17/09/2021

Data e perfundimit

16-10-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Monuni shpall konkurs per vend te lire pune per:

Agronom

Vendi i punës: Gjilan

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Planifikon dhe koordinon operimet e sektorit të bujqësisë në pikën e shitjes me pakicë (barnatore bujqësore).
 • Qasja e shitjes sipas politikave dhe strategjive të kompanisë.
 • Mirëpret konsumatorët dhe ofron produktet, si dhe këshillon rreth përzgjedhjes së preparateve në mënyrë profesionale.
 • Jep këshilla profesionale tek klientët në lidhje me përdorimin e preparateve bujqësore.
 • Bënë porositë për mallra për sektorin e bujqësisë dhe kujdeset që me kohë t’i ketë mallrat në dispozicion dhe në rafte.
 • Propozon te menaxheri i pikës produkte të reja sipas trendëve dhe nevojave të klientelës.
 • Koordinohet edhe me menaxherët e nivelit të lartë në lidhje me strategjitë dhe nevojat e shitjes.
 • Kryen edhe detyra të tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit.

Kualifikimi dhe kërkesat për vendin e punës:

 • Grada Bachelor në Fakultetin e Bujqësisë (Programi Master është përparësi). Përvoja e punës përbën një përparësi.
 • Njohuri bazike në kompjuter.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe të dijë të bëhet pjesë e grupit.

Të interesuarit mund të aplikojnë fizikisht përmes zyrës tonë qëndrore në Gjilan, apo duke dërguar CV-në përmes linkut www.monuni.com/careers ose në e-mail hr@monuni.com

Për më shumë informata kontakt +383 44 989 556.

Afati i fundit per aplikim: 16.10.2021

Apliko këtu