Agronom

Kompania

MONUNI

Telefoni

044/989-556

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

06/10/2021

Data e perfundimit

25-10-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Pozita: Agronom 
Vendi i punës: Gjilan
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Planifikon dhe koordinon operimet e sektorit të bujqësisë në pikën e shitjes me pakicë (barnatore bujqësore).
  • Qasja e shitjes sipas politikave dhe strategjive të kompanisë. – Mirëpret konsumatorët dhe ofron produktet, si dhe këshillon rreth përzgjedhjes së preparateve në mënyrë profesionale.
  • Jep këshilla profesionale tek klientët në lidhje me përdorimin e preparateve bujqësore.
  • Bënë porositë për mallra për sektorin e bujqësisë dhe kujdeset që me kohë t’i ketë mallrat në dispozicion dhe në rafte.
  • Propozon te menaxheri i pikës produkte të reja sipas trendëve dhe nevojave të klientelës.
  • Koordinohet edhe me menaxherët e nivelit të lartë në lidhje me strategjitë dhe nevojat e shitjes.
  • Kryen edhe detyra të tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit.
Kualifikimi dhe kërkesat për vendin e punës:
  • Grada Bachelor në Fakultetin e Bujqësisë (Programi Master është përparësi).
  • Përvoja e punës përbën një përparësi. – Njohuri bazike në kompjuter.
  • Aftësi të mira komunikimi dhe të dijë të bëhet pjesë e grupit.
Të interesuarit mund të aplikojnë fizikisht përmes zyrës tonë qëndrore në Gjilan, apo duke dërguar CV-në përmes linkut www.monuni.com/careers ose në e-mail hr@monuni.com.
Për më shumë informata kontakt +383 44 989 556.
 Afati i fundit për aplikim: 25.10.2021 
Apliko këtu