www.ofertapune.net Agjente Shitëse (3), Punëtor në Fabrikë (5) | PunaIme

Agjente Shitëse (3), Punëtor në Fabrikë (5)

Kompania

City.sa

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-01-2023

Data e perfundimit

04-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kërkojmë punëtore ne keto kategori:

1. Agjente Shitëse (3) (F)
2. Punëtor në fabrik (5) (F/M)
 
Kushtet e punës:
  • Full time (Punë me orar te plot )
  • Për poziten 1 Shtune/Diele PUSHIM.
  • Për pozitat 1 nevoitet Patent shoferi dhe mosha +20 vjet
Informatat e tjera rreth punes mund ti merrni ne interviste
Intervista mbahet cdo dit pune prej ores
9:00 deri oren 17:00
Numri i kontaktit eshte vetem per gjetjen e lokacionit ne rast se nuk mund ta gjeni ne google maps :
0493 400 00
049 761 601
Lokacioni Ku mbahet konkursi :
Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme) 
Lokacioni me Google Maps:
_____________________________________________________
(City.Sa) eshte nje Kompani 21 vjeçare me më shumë se 1500 artikuj. City.Sa merret me prodhime Vendore Me më shumë se 1200 produkte vendore të ndryshme 

 

Apliko këtu