Agjente e Shitjes (F)

Kompania

YLLI PASHTRIKU

Lokacioni

Gjakovë , Prishtinë

Data e publikimit

14-05-2022

Data e perfundimit

13-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

SH.P.K.YLLI PASHTRIKU  eshte kompani me pervoje shumevjeqare ne industrine e lengjeve dhe hotelerise.
Te gjithe te interesuarat qe duan te jene pjese e stafit tone ,ftohen te aplikojne per pozitat e hapura
  • 2 AGJENTE SHITJES( FEMRA )PER PRISHTINE
  •  2 AGJENTE SHITJES( FEMRA )PER GJAKOVE
DISA NGA DETYRAT KRYESORE PER POZITEN:
  • Merret me shitjen ne terren te produkteve te kompanise sone
  • Mirembane klientet ekzistues
  • Hulumton tregun dhe konkurencen
  • Ofron produktin-sherbimin me te mire per ata
KUALIFIKIMET
  • PATENT SHOFER KATEGORIA B,
  • TI PERSHTATET ORARIT TE PUNES
  • TE JETE E GATSHEM PER PUNE EKIPORE
 
SI TE APLIKOHET:
Cv e juaj mund ti dergoni ne email adress:
[email protected] apo te kontaktoni ne nr.tel:
044-260-960, +38343833320, +38349507555.
Apliko këtu