Agjente e Shitjes

Kompania

Veneta Travel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-05-2022

Data e perfundimit

11-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: Agjente e shitjes
Kompania: Veneta Travel 
Lokacioni: Prishtine Rruga Garibaldi,59
Orar i plote
 
Përgjegjësitë e punës së agjentes së shitjes:

  • Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve dhe kompanisë;
  •  Kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit duke kordinuar kërkesat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj;
  • Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët;
  • Gjenerimi i shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes ;
  • Përgatit raporte të rregullta për shitjet e realizuara dhe parashikimet e shitjeve tek supervizori i tij;
  • Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozitën

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira komunikimi dhe të shitjes
  • Shkollomi i mesem/Diplomë Universitare në Ekonomi, Turizem, Biznes ose fusha të ngjajshme.
  • Njohuri e shkëlqyer e gjuhës Angleze 

Aplikimi:Dergoni CV-ne tuaj ne: [email protected]

Apliko këtu