www.ofertapune.net Agjente e Shitjes | PunaIme

Agjente e Shitjes

Kompania

Mjekrra

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-02-2023

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mjekrra hap konkurs per:

  • Agjente e Shitjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Komunikon me klienta – permes kompjuterit.
  • Therret klientat per te prezantuar oferta
  • Puna behet prej zyres me telefon/kompjuter
  • Paketimi/Regjistrimi i produkteve per post

Kandidatët e interesuar mund te aplikojnë përmes email:

[email protected]

Apliko këtu