Agjent/e Telefonik/e i/e Shitjes (Gjermanisht, Frengjisht)

Kompania

Nutra Health & Wellnes

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

30-11-2022

Data e perfundimit

15-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Produkte Kozmetike dhe Mireqenie per Tregun Evropian.

Per here te pare mundesi per te punuar nga Shqiperia me produkte per Health & Wellness. Kontrate te rregullt pune per shtetasit Kosovare qe mund te punojne nga Kosova
Produkte te Vertete me Klientë që kanë shpallur interes për të blerë.
Gjuha e kërkuara : Gjermanisht, Frengjisht

  • Për Punëtorët e rinjë jepet një bonus mirëseardhje prej 800 euro në fund të periudhës së provës
Gjermanisht

Paga 4 euro/ora.

  • Mundesojme pune nga shtepia.
  • Mundesojme pune part/time.
  • Mundësojmë pune në fundjavë.

Ekipi eshte krejt i ri, mundesi fantastike per te qene pjese e nje historie te re.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne emailin tone: [email protected]

Per me shume info Tel. / Whats Up ne 0693337960

Apliko këtu