www.ofertapune.net Agjent Telefonik (Gjuhë shqipe dhe angleze) | PunaIme

Agjent Telefonik (Gjuhë shqipe dhe angleze)

Kompania

IT Center Sh.p.k

Telefoni

049/201-000

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

06/11/2020

Data e perfundimit

19-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Agjent Telefonik

IT Center Sh.p.k : Kërkojmë Agjent të shitjes në gjuhë Shqipe dhe angleze në Ferizaj

Përgjegjësitë si  Agjent/e Telefonik.

 • Përgjigjet në telefonatat e klientëve;
 • Merr kërkesat e klientëve dhe paraqet ato tek personat përgjegjës;
 • Informon klientët në lidhje me shërbimet që ofrojmë;
 • Përgjigjet në të gjitha pytjet e klientëve;
 • Mban evidence të punëve duke raportuar tek menagjeri;

Aftësitë e kërkuara si Agjent/e Telefonik.

 • Të jetë i gatshëm të njoh sa më mire shërbimet që ofrojmë;
 • Të jetë i shkathët në të folur.
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe fleksibil në punë.
 • Të jetë i gatshëm për punë afatgjate.

Ofrojmë: 

 • Pagë fikse + plus provizione/bonuse.
 • Kontratë sipas ligjit te punës.
 • Ambient të mirë dhe kushte të mira të punës.
 • Trajnime të avancuara.
 • Orari 14.00 – 21.00 ( e Diela pushim )
 • Korrektësi

Të interesuarit luten të dërgojnë CV-në të bashkangjitur me një Letër Motivimi në emailin[email protected]

Numri kontaktues:  049 20 1000