www.ofertapune.net Agjent Telefonik | PunaIme

Agjent Telefonik

Kompania

Insuplus

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-04-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

“Agjent për caktim të termineve”
 
Përshkrimi i punës

Nëse je njohës i gjuhës gjermane, dhe dëshiron të bëhesh pjesë e një ambienti profesional, me shumë mundësi për avancim në karrierë, apliko tani dhe bashkhu me ekipën tonë!
Çfarë ofrojmë
  • Page të lartë fikse dhe bonuse në bazë të performancës
  • Kontratë afatgjatë
  • Mundësi për zhvillim në karrierë
  • Ekip bashkëpunues
  • Ambient ideal për punë
Çfarë presim nga ju?
  • Njohuri të mira të gjuhës gjermane
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Aftësi për të punuar në ekip
  • Fleksibilitet dhe përkushtim
Të interesuarit duhet të aplikojnë duke plotësuar formularin në link: https://forms.gle/FeMH3JnyLxxszCkV9 apo duke dërguar CV-në në [email protected]
 
Apliko këtu