www.ofertapune.net Agjent të Shitjes (Gjuha Gjermane) | PunaIme

Agjent të Shitjes (Gjuha Gjermane)

Kompania

Natura Therapy

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-02-2023

Data e perfundimit

27-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PËR AGJENTË TË SHITJES  NË GJUHËN GJERMANE 
 
Falë NATURA THERAPY jam financiarisht e pavarur dhe krenare që përmirësoj shëndetin e klientëve çdo ditë!” E.D (operatore në Natura Therapy)
 
Bashkangjitu dhe ti në EKIPIN FITUES
Të call-operatorëve (agjentëve) të NATURA THERAPY
 
Në Natura Therapy ju përfitoni:
  • Trajnim të plotë, mentorim personal dhe edukim të vazhdueshëm;
  • Atmosferë të shkëlqyer pune dhe energji pozitive;
  • Kujdes të  mirë për shëndetin tuaj dhe të familjes suaj;
  • 6 ore pune, paga dhe bonuse te garantuara.
  • Natura Therapy kërkon operatore për pune ne call center femra nga mosha 20 deri ne 65 vjec me ose pa eksperience pune.

Të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kërkesat e mësipërme mund të dërgojnë CV-në e tyre në [email protected]

Apliko këtu