www.ofertapune.net Agjent të shitjes dhe Marketingut | PunaIme

Agjent të shitjes dhe Marketingut

Kompania

Feri Group

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Të gjitha qytetet

Data e publikimit

01/06/2020

Data e perfundimit

15-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Konkurs per Agjent të shitjes dhe Marketingut per Teritorin e Kosovës

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Te merret me shitjen në terren të produkteve të “FERI GROUP”,
 • Te hulumtoj tregun dhe konkurrencën,
 • Tu permbahet rregullave te firmes dhe tu bindet urdherave te menaxherit,
 • Te jete i kujdesshem ne komunikacion dhe ti ruaj asetet e firmes,
 • Te mbaje Pergjegjesi per shitjen e mallit per te cilin punon ne baze te planit te caktuar nga menaxheri,
 • Mbane evidence financiare ditore per vlerat e mallit te pranuar nga depoisti dhe mallit te shitur ne teren,
 • Ben pergaditjen para daljes ne teren, vendos qellime per secilen vizite edhe percakton prioritetet gjate vizitave,
 • Duhet te kete aftesi per prezentim dhe kontrollim te stokut (sasise) dhe prezentimin e shitjes – analizen e tregut gjate shitjes.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë së paku 2 vjeçare në shitje dhe marketing,
 • Aftësi të teknikave të shitjes dhe marketingut,
 • Njohuri teknike në telekomunikacion,
 • Aftësi prezentimi dhe komunikimi,
 • Aftësi të shkrimit të raporteve,
 • Patent Shofer – Kategoria B.

Te interesuarit te dergojne nje CV ne Email: [email protected]

Ne aplikacion duhet te ceket pozicioni.

Te gjitha aplikacionet te cilat nuk jane te kompletuara sipas kerkeses sone nuk do te mirren parasyshe.