www.ofertapune.net Agjent të Shitjes (3) | PunaIme

Agjent të Shitjes (3)

Kompania

Dental Day

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27/08/2020

Data e perfundimit

05-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Kompania DentalDay me seli në Prishtinë, e cila merret me distribuimin dhe shitjen e produkteve dhe paisjeve dentare kërkon punëtor/e që është i/e motivuar dhe përkushtuar për arritje të rezultave në punë.

Shpall konkurs per: Agjent të Shitjes (3)

Dergoni CV me foto përmes e-mail adresës elelktronike: [email protected]