www.ofertapune.net Agjent të Shitjes (2), Përfaqësues Mjeksorë (3) | PunaIme

Agjent të Shitjes (2), Përfaqësues Mjeksorë (3)

Kompania

A Distribution

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-11-2022

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNE

A DISTRIBUTION SH.P.K. është kompani e cila bënë importin, distribuimin – shitjen e shtesave ushqimore-suplementeve per tere teritorin e Kosoves (shitja ne barnatore) .
Në saje të zhvillimit të punës dhe rritjes së vazhdueshme të kompanisë po krijohen edhe mundësi për pozita të reja të punës, andaj kompania A DISTRIBUTION SH.P.K. shpall konkurs pune për pozitat :
– Dy ( 2 ) agjent të shitjes ,
– Tre ( 3 ) përfaqësues mjekësor , si dhe,

Kandidatët të cilët aplikojnë, duhet ti plotesojnë detyrat/përgjegjësitë dhe kushtet e kërkuara nga kompania.

Detyrat dhe përgjegjësitë për përfaqësues/e mjekësor:

-Prezantimin e produkteve tek sektorët/njësitë e kërkuara ( Mjekë dhe Farmacitë )
-Planifikon dhe realizon vizitat e nevojshme
-Analizon rrjedhën e produkteve dhe percjell shitjen
-Mban prezantime të planit të produkteve ( sipas kërkesës )
-Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

-Të ketë diplomë universitare në fushat e mjekësisë apo të fushave relevante për pozitën
-Eksperienca e punes ( e preferuar )
-Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese
– Aftësi të punojë në grup dhe në presion të kohës
-Njohuri bazike të programeve kompjuterike
-Posedim të patent shoferit kategoria B

Detyrat dhe përgjegjësitë për agjent të shitjes:

-Prezantimin dhe promovimin e produkteve tek pikat e shitjes
-Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes
-Analizon tregun dhe përcjell shitjen
-Mbajtjen e përgjegjësisë së ngarkesës në teren
-Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

-Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
-Eksperienca e punes ( e preferuar )
-Aftësi fleksibile të mira komunikuese dhe shitese
– Aftësi të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës
-Posedim të patent shoferit kategoria B

Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar , të aplikojnë duke i dërguar CV-të e tyre në adresën elektronike: [email protected] , konkursi mbetet i hapur deri me datën 20.12.2022.

Apliko këtu