www.ofertapune.net Agjent i Shitjeve, Koordinator i Transportit | PunaIme

Agjent i Shitjeve, Koordinator i Transportit

Kompania

Eagle Shipping

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

04-09-2023

Data e perfundimit

03-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Eagle Shipping LLC
 
Kompania Lidere ne sherbime te transportit dhe logjistikes, me me shume se 10 vite eksperience fton te gjithe entuziastet e rinje per pozita te lira pune. 
 
Pozitat 1: Agjent i Shitjeve (pune ne zyre)
Pozita 2: Koordinator i Transportit (pune ne zyre)
 
Ne po kerkojme entuziast te rinje nga fusha e ekonomise, marketingut, ingjinjerise transporteve, administrim biznesi ose studimeve relevante per pozicionet e lartecekura per zyrat tona ne Fush Kosove. 
 
POZITA 1: AGJENT/E I/E SHITJEVE
Nga ju kerkohet qe te promovoni sherbimet tek konsumatoret, asistoni, monitoroni nevojat e tyre duke promovuar sherbimet me kualitetin me te larte. 
 
Detyrat dhe pergjegjsite:
 • Kontakti dhe realizimi i mardhenjeve te shendosha me konsumatoret
 • Dergimi i ofertave tek klientet.
 • Vendosni dhe percjellni rezervimet ne baza ditore.
 • Raportimi ditore/javore tek menaxheri i zyres. 
 • Te mbaje takime me klientet potencial.
 • Te promovoj sherbimet dhe te monitoroj konkurrencen. 
 • Ti arrije apo tejkaloj planet e shitjes.
Kandidati Ideal do te ishte me minimum nje pervoje 1 vjeqare ne fushe relevante dhe te kete:
 • Aftesi te shkelqyera ne punet me kompjuter dhe e-mail. 
 • Aftesi te shkelqyera ne shkrim dhe komunikim ne gjuhen angleze.
 • Te jete i afte te pershtatet me kulturen e kompanise.
 • I/e gatshem te mesoj gjera te reja dhe te permirsohet vazhdimisht.
POZITA 2: KOORDINATOR TRANSPORTI
 
Nga ju kerkohet qe te promovoni sherbimet tek konsumatoret, asistoni, monitoroni nevojat e tyre duke promovuar sherbimet me kualitetin me te larte. 
 
Detyrat dhe Pergjegjesite:
 • Kontakti dhe realizimi i mardhenjeve me furnitoret e sherbimeve
 • Koordinimi i sherbimeve te transportit mes klientit dhe furnitorit.
 • Pergatitja e Planit javor per ngarkesa
 • Optimizimi i Sherbimeve ne kohe 
 • Dergimi i Urdherave per Ngarkim tek furnitoret e sherbimeve
 • Te arrije apo te tejkaloj nevojat e stafit shites
 • Te asistoje stafin e shitjes dhe te koordinoj ngarkesat ne kohe. 
Kandidati Ideal do te ishte me pervoj pune ne fushe relevante, megjithate kompania ofron hapsire edhe per staf te ri. 
 • Aftesi te shkelqyera me kompjuter dhe e-mail
 • Aftesi te shkelqyera ne shkrim dhe lexim te gjuhes angleze
 • Te jete i afte te pershtatet me kulturen e kompanise
 • I/e gatshem/me te mesoj gjera te reja dhe te permiresoj ato vazhdimisht.
Bashkohuni ekipes tone ne zyret tona ne Fushe Kosove, per mundesi te palimituara.
 
Per aplikacione ju lutem referohuni detaleve te meposhtme:
EAGLE SHIPPING SHPK
Adress: Rr. Pajazit Islami, Fushë Kosovë, 12000 Republika e Kosovës.