www.ofertapune.net Agjent i shitjes (Produkt Menaxher) | PunaIme

Agjent i shitjes (Produkt Menaxher)

Telefoni

048/980-222

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

12/08/2020

Data e perfundimit

10-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Kompania “PREMIER-H” me aktivitet kryesor afarist në shitjen e produkteve të ngrohjes qendrore, ujësjellës dhe kanalizim me seli në Prizren shpall konkurs pune për këtë pozitë :

Agjent i shitjes (Produkt Menaxher) në gjithe territorin e Kosovës 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 1. Te mirëmbajë rrjetin e klientëve ekzistues dhe të identifikojë klientë të rinjë për kompaninë.
 2. Të mundësojë shitje nga gjithë gama e produkteve, pjesë e katalogut.
 3. Të identifikojë nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme për të maksimizuar shitjet.
 4. Tu ofrojë shërbim klientëve, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
 5. Të prezantoj në mënyre profesionale produktet të cilat trajtohen në portofolin e tij të shitjes.
 6. Bazuar në kërkesat e marra nga klientët të dergojë porosi
 7. Të raportojë në bazë ditore mbi shtrirjen në zonën përkatëse.
 8. Zbaton në përpikmëri planin e shitjes

Kualifikimet:

 • Të ketë njohuri në produktet e ngrohjes qenderore, ujesjellës, kanalizim
 • Të ketë mbaruar Shkollën e Mesme.
 • Të ketë eksperienca pune të kësaj natyre .
 • Te jetë i sjellshëm, i rregullt, seriozë i shkathët dhe të ketë aftësi të mira komu-nikimi;
 • Te posedojë kategorine B

Si të aplikoni?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: [email protected]

Mund të na kontaktoni edhe përmes nr të tel. 048-980-222

Merren parasysh vetëm CV te cilat i përkasin veprimtarisë së ( Ngrohjes qendrore, Ujësjellës, Kanalizim)