www.ofertapune.net Agjent i Shitjes për Vending Machine | PunaIme

Agjent i Shitjes për Vending Machine

Kompania

LLD Sh.p.k.

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-11-2022

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNE

Devolli Corporation – Njësia ‘’LLD’’ SH.P.K  shpallë konkurs pune:

Titulli i Pozitës:     Agjent i shitjes për vending machine (2)

Lokacioni:              LLD, Prishtinë

Data e hapjes:        24.11.2022

Data e mbylljes:     08.12.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë; zbaton planin e parashikuar të shitjes,
 • Pastërtia dhe mirëmbajtja e aparateve vending,
 • Arritja e objektivave mujore të përcaktuara,
 • Vizita të rregullta tek klientët sipas planit të vizitës,
 • Prezantimi i risive dhe produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve dhe zhvillimin e marrëdhënieve me klient në territorin e caktuar,
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes,
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë,
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes dhe mbikqyrësit,
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e kompanisë.
 • Përcjell dhe raporton për konkurrencën dhe trendet e tregut.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

Edukimi: Diploma e shkollës së mesme; (përgatitja Universitare është përparësi) 

Përvoja e Punës: Të ketë përvojë pune në fushën e shitjes.

NJOHURI TË TJERA: 

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes, negocimit dhe bashkëpunimit,
 • Të posedoj patentë shoferin, kategoria B,
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur dhe grupore,
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre së bashku me foto përmes e-mailit:  [email protected]

Apliko këtu