www.ofertapune.net Agjent i shitjes ne teren D2D, Teknik Tereni, Asistente të shitjes në administrate | PunaIme

Agjent i shitjes ne teren D2D, Teknik Tereni, Asistente të shitjes në administrate

Kompania

Telkos L.L.C.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Istog , Prishtinë

Data e publikimit

02/09/2020

Data e perfundimit

07-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

TELKOS LLC është njëri nga operatorët më inovativ në vend, i licensuar për shërbimet e internetit dhe televzionit kabllorë. Me qëllim të ofrimit të shërbimeve sa më profesionale shpall konkurs per 13 vende të lira pune:

Titulli i punës: Agjent i shitjes ne teren – “D2D” (Door to Door – Derë më Derë)
Vendi e punës: Prishtine – 6 vende pune, Istog – 1 vend pune

 Detyrat dhe Përgjegjësitë:
– 
Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;
– Të lidhë kontrata me klientët potencial;
– 
Të siguroj rritjen e shitjes;

Edukimi dhe përvoja:
– 
Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing) (e preferuar);
– Përvojë pune në fushën e marketingut (e preferuar);;
– Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
– Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes;
– Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;
– Njohja e gjuhës angleze;

 

Titulli i punës: Teknik Tereni
Vendet e punës: Istog – 4 vende pune

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
– 
Shtrirje e rrjetes kabllore;
– Kyçje e klienteve;

Edukimi dhe përvoja
– Kandidati  duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
– 
Të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
– 
Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
– Të posedoj patent-shofer, kategorin “B”;

Titulli i punës: Asistente të shitjes në administrate
Vendet e Punës: Istog 2 vende pune

Detyrat dhe përgjegjësitë.
– Mirëpret klientët;
– Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare;
– Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;
– Plotëson raporte të ndryshme të shitjes;
– Raporton tek Përgjegjësi i Arkave.

Edukimi dhe përvoja
– 
Kandidatët duhet të kenë të përfunduar arsimin e larte ne Degen Ekonomik,
– Të ketë aftësi të mira prezantuese dhe komunikuese ,
– Të ketë njohuri bazë mbi kompjuterin (Hardware, Software, MICROSOFT OFFICE),
– Të jetë fleksibil  dhe të jetë i gatshëm të punoj individualisht dhe në grup,
– Të ketë përkushtim dhe etikë në punë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected]  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.
Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit. Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 07.09.2020