www.ofertapune.net Agjent i shitjes ne teren – D2D (6) | PunaIme

Agjent i shitjes ne teren – D2D (6)

Kompania

Telkos L.L.C.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30/07/2020

Data e perfundimit

10-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

– Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;
– Të lidhë kontrata me klientët potencial;
– Të siguroj rritjen e shitjes;
Edukimi dhe përvoja:

– Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing) (e preferuar);
– Përvojë pune në fushën e marketingut (e preferuar);;
– Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
– Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes;
– Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;
– Njohja e gjuhës angleze;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected]. Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 10.08.2020