Agjent i Shitjes (5), Menaxher të Shitjes

Kompania

Bereqeti Group

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

20-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bereqeti Group Sh.p.k shpall konkurs për vende pune:

Lokacioni : Korroticë e Epërme ,Parku i Biznesit- Drenas 

Pozita: Agjent të shitjes (5)

Detyrat e punës për Pozitën Agjent  të Shitjes në teren   

 • Promovon produktet e kompanisë dhe krijon shitje direkte për këto produkte
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klient ekzistues dhe gjen klientë të ri.
 • Zgjeron rrjetin dhe distribuimin e produkteve.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme) dhe/ose Diploma e shkollë së mesme
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të posedojn patent shofer kategoria B

Pozita Menaxher të shitjes (1)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti
 • Pervojë pune minimum 1 vjet
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, shitje dhe negocimi
 • Aftësi të shkëlqyera organizimi dhe planifikimi.
 • Të jetë në gjendje të punoj në grup.
 • Të jetë i aftë për të punuar nën presion dhe te jetë i gatshëm të punojë me orar fleksibil
 • Të posedojnë patent shofer kategoria B.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në  e-mail adresën elektronike: [email protected]  si dhe në numrin e telefonit 049/222/387

Apliko këtu