www.ofertapune.net Agjent i Shitjes | PunaIme

Agjent i Shitjes

Kompania

Agrotek

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

06-03-2023

Data e perfundimit

04-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania Agrotek Alb, Dega Kosovë kerkon punonjes per shitje malli (agjent shitje) per shperndarjen produkteve te pulave te Fresketa (shitje dere me dere).
Depo e shperndarjes gjendet ne Fushe Kosovë (prane IPKO-s).

Personi duhet te plotesoje keto kushte:

  • Te dije te perdore mjetin dhe leje drejtimi te tipit B.
  • Te mund te bej faturat e shitjes se mallit.
  • Te jete korrekt ne pune.
  • Te kete komunikim te mire me klientet dhe koleget
  • Te jete ne moshen 25-45 vjeç
  • Te jete me banim ne Fushe Kosovë ose ne afersi.
  • Preferohet te kete eksperience mbi 2-3 vjecare.

Te interesuarit te dergojne cv ne whatsApp ne numrin: +355692020718 ose ne adresen e email: [email protected]

Apliko këtu