www.ofertapune.net Agjent i Shitjes | PunaIme

Agjent i Shitjes

Kompania

Fosko

Lokacioni

Ferizaj , Podujevë , Prishtinë

Data e publikimit

28-02-2023

Data e perfundimit

24-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

FOSKO Distribution shpall konkurs për pozitën:

Agjent i Shitjes (Komercialist) për tërë territorin e R. Kosovës

FOSKO Distribution eshte perfaqesues ekskluziv i brendit Mek Foods me produkte ushqimore: lëndë të para për Pastiqeri dhe Furrtari.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Përcjell konkurrencën në treg
 • Prezanton produktet e kompanisë
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë
 • Raporton në baza ditore menagjerit
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar promovimin dhe shitjet 
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes

Kushtet e përgjithshme:

 • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
 • Përvojë pune së paku pese vite në shitje të lendeve te para pastiqeri dhe furrtari.
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyera të negocimit
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mailin [email protected] me përshkrimin APLIKUES/E apo ne viber/ whatsupp ne nr 00383 49 599992. Aplikimi eshte I hapur deri me date 18.03.2023

Apliko këtu