www.ofertapune.net Agjent i Shitjes | PunaIme

Agjent i Shitjes

Kompania

Mercurius Consulting

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-11-2022

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

POZITA:                            Agjent i Shitjes

REFERENCA:                     MC-020/2-22

QYTETI:                            Çagllavicë

 

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë  e Marketingut, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Agjent i Shitjes, të cilët kanë përvojë në gjenerimin e shitjes.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bëjë prezantimin dhe shitjen e produkteve për të cilën kompania është përfaqësuese e autorizuar në mënyrë profesionale te klientët.
 • Ti vizitoj klientët dhe partneret e kompanisë në baza javore për të marre porosite dhe të prezantoj produktet e reja.
 • Të identifikojë klientët e ri potencialë për shitjen e produkteve ekzistuese dhe promovuese, me qëllim të zhvillimit të tregut.
 • Të bëjë analiza të produkteve të caktuara të konkurrencës në treg.
 • Të organizojë operacionet e përditshme të shitjes në teren.
 • Të përmbush planin e shitjes për produktet e caktuara nga kompania.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohen t’i ketë të përfunduara studimet bachelor).
 • Minimum 2 vit përvojë pune në shitje apo në industrinë relevante.
 • Energjik dhe i/e shkathët që të komunikoj lehtësisht me të gjithë njerëzit.
 • Aftësi për të mësuar shpejt punë, produktet dhe adaptimin në punë
 • Aftësi të mira të negocim dhe shitje.
 • Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office (Word & Excel).
 • Patentë shoferi valide dhe përvojë në ngasjen e automjetit.

OFERTA:

 • Pagë atraktive.
 • Orari i punës prej 08:00 deri 17:00, nga e Hëna – E Premte (Të Shtunën punohet 09:00-16:00).
 • Sigurim shëndetësor.
 • Kompensim i shpenzimeve të telefonit.
 • Transport i organizuar në vendin e punës dhe anasjelltas.
 • Mundësi për të punuar me ekipin fantastik.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal dhe profesional.

APLIKIMI:

Të gjithë ju që posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 09.12.2022. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

 

Apliko këtu