www.ofertapune.net Agjent/e Tregtar | PunaIme

Agjent/e Tregtar

Kompania

Bimer Group SHPK

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

15/08/2020

Data e perfundimit

23-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Firma:Bimer Group SHPK

Lokacioni:FusheKosove,Prishtinë

Email:[email protected]

Pozita:Agjent-eTregtar

Numri Pozitav: 2

Kohëzgjatja e konkursit :14.08.2020-23.08.2020

Dokumentacioni i nevojshëm

 • Të ketë diploma të shkollës së mesme-e domosdoshme
 • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme
 • Duhet të ketë njohurit bazike të Microsoft Office dhe Internet
 • Njohja e gjuhës Angleze dhe Serbe është përparsi
 • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,(deshmit e punsimit)
 • Duhet të ketë aftësi komunikuese
 • Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet

Detyrat e punës

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike dhe higjenike në përpikat e shitjes sipas planit të shitjes
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive.
 • Të jetë i-e afte për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve.
 • Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tije-saj.
 • Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme.
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen.