www.ofertapune.net Agjent/e Telefonik/e (m/w/d) Gjermanisht | PunaIme

Agjent/e Telefonik/e (m/w/d) Gjermanisht

Kompania

Avedo

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-11-2022

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

AGJENT TELEFONIK (M/W/D) GJERMANISHT

Për pikë tonë më të re Avedo Prishtina, kërkojmë Call Center Agent (m/w/d) me gjuhë gjermane me orar të plotë ose me gjysëm orari.

Përfitimet e tua

 • 900 brutto + Bonus në bazë të Performancës
 • Vend pune të sigurt me orar të plotë ose të pjesshëm
 • Vendosje e menjëhershme në vendin e punës me trajnime të paguara
 • Benefite të ndryshme për punëtorin (para për shujta, bonus për besnikëri…)
 • Zyre moderne në zemër të Prishtinës

Detyrat e tua

 • Shërbimi ndaj klientit me shkrim ose me telefon
 • Përpunimi i kërkesave të klientëve
 • Shërbimi i kënaqshëm ndaj klientit dhe cilësisë së shërbimit
 • Përpunimi i bisedave me klientët

Profili yt

 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane në shkrim dhe në të folur
 • Njohuritë e mira kompjuterike (p.sh. MS Office) përbejnë avantazh]
 • Aftësi të mira komunikative
 • Njohuri themelore të punës me klient dhe shitje, si dhe kënaqësi në telefonata

Po kërkon një punë të re? Atëhere Avedo Prishtina është punëdhënësi yt i ri! Ne jemi specialist në Marketingun e Dialogut dhe me 22 qendrat tona të thirrjeve në Gjermani dhe Evropë, ne kujdesemi për kontaktin direkt në mes të klientëve dhe kompanive.

Pa marrë parasysh moshën, i ri a po i vjetër, me përvojë apo pa përvojë, tek ne jeni të mirëpritur.

E kemi zgjuar kureshtjen tuaj? Atëherë ne duhet të njoftohemi patjetër. Iu mungojnë dokumentet për aplikim? Nuk ka gjë! Sepse për të lënë takim me juve për tu njoftuar, neve na duhet vetëm emri dhe mbiemri, numri i telefonit dhe emaili juaj. Me padurim e presim aplikimin tuaj online. Suksese!

APLIKO TANI: https://cutt.ly/j1cF0cf

 

Apliko këtu