www.ofertapune.net Agjent/e Telefonik/e i/e Gjuhës Frënge | PunaIme

Agjent/e Telefonik/e i/e Gjuhës Frënge

Kompania

Swiss Romandie Consulting

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-08-2023

Data e perfundimit

01-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Bashkohu me ekipin tonë si “Agjentë i Gjuhës Frënge”

Nëse jeni entuziast, dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi frankofolës, ku çdo bashkëpunëtor frymëzohet dhe motivohet nga atmosfera pozitive dhe kultura e punës, apliko tani!

  • Rroga fikse 1200€ + BONUSE
  • Niveli i gjuhës B2-C1
  • Orari i punës nga 10:00h-17:00h

Për më shumë informacione
049 886 882
Rr.Andreja Gropa 35, Prishtinë