www.ofertapune.net Agjent/e të shitjes | PunaIme

Agjent/e të shitjes

Kompania

Kia Motors Kosova

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21/09/2020

Data e perfundimit

18-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Kia Motors Kosova në pikën e saj në Albi Mall shpall konkurs për:

Agjent/e të shitjes

Përgjegjësitë kryesore:

  • Njohja dhe prezantimi i automjeteve tek klientet.
  • Menaxhimi i portofolit të klientëve aktual dhe potencial.
  • Parashikon shitjet, zhvillon strategjitë / modelet e shitjes dhe vlerëson efektivitetin e tyre.
  • Raporton dhe ofron informata ndaj menaxhmentit duke përdorur të dhëna financiare dhe statistikore;

Kërkesat:

  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi për të mbajtur marrdhënje të mira me klientë.
  • Eksperiencë në fushën e shitjes dhe komunikimit me klientët ose marketing.
  • Njohuri të gjuhës angleze dhe kompjuterit
    (Excel, Word, Power Point, MS Office etj )
  • Patent Shofer (e preferueshme).

Të gjithë aplikantët të dorzojnë CV në adresen elektronike: [email protected]