www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes në terren | PunaIme

Agjent/e të Shitjes në terren

Kompania

Techtonic

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

22-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim