www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes në Call Center | PunaIme

Agjent/e të Shitjes në Call Center

Kompania

Studio Moderna

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-02-2023

Data e perfundimit

30-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania Studio Moderna Kosovë Sh.p.k kërkon Call Center agjent/e

#CALLCENTERNEGJUHËSHQIPE

Nëse:

 • Je ai shoku/shoqja qe  gjithmone  ki dicka per te thënë
 • Nëse  edhe  t’shpisë të kanë thënë që flet shumë
 • Din dhe ki njohuri mbi shitjen

Mos mendo dy herë, apliko menjëherë!

                  Kemi vend per JU

I përzgjedhur do të jeshë nëse ke:

 • Aftësi te mira kompjuterike
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit.
 • Veteiniciative dhe vullnet per te ushtruar detyren ne menyre profesionale
 • Kujdes ndaj detajeve dhe ke aftesi te mira organizative
 • Natyre miqesore dhe te pelqen te punosh ne ekip
 • Aftesi te qendrosh I qete gjate presionit dhe te veprosh ne menyre flexibile

Cfarë ne ofrojmë:

 • Page konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative , baze+ bonuse
 • Ambient pune te hapur, inspirues dhe garues.
 • Trajnime profesionale ne shitje
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing
 • Mundësi për avansim ne karrierë

Jeni personi i duhur për ekipin tone?

 Dërgoni CV-në [email protected] , me titullin ‘’Agjent ne Call Center”

Shënim: Ne do të marrim në konsideratë vetem aplikacionet e kompletuara  dhe do të kontaktojmë vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Për më shumë informata mund të drejtoheni në zyret tona në Studio Moderna Kosovë Sh.p.k,  Rr.Ukshin Hoti, C3/3B, #120, Prishtinë – Kosovë

Apliko këtu