www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes me shumicë | PunaIme

Agjent/e të Shitjes me shumicë

Kompania

Techtonic

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-05-2023

Data e perfundimit

22-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Linku për aplikim: https://hr.techtonic-ks.com/index.php?dispatch=job_board.view&job_id=3
Numri i telefonit: 049 555 530
Email: [email protected]

Apliko këtu