Agjent/e të shitjes (3), Përfaqësues/e Mjeksorë (3)

Kompania

A Distribution SHPK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-04-2022

Data e perfundimit

23-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS  PUNE

A DISTRIBUTION SH.P.K. është kompani e cila bënë importin, distribuimin – shitjen e shtesave ushqimore-suplementeve   per  tere teritorin e Kosoves (shitja ne barnatore) .

Në saje të zhvillimit të punës dhe rritjes së vazhdueshme të kompanisë po krijohen edhe mundësi për pozita të reja të punës, andaj kompania  A DISTRIBUTION SH.P.K. shpall konkurs  pune për pozitat :

 • Agjent/e të shitjes (3),
 • Përfaqësues/e Mjeksorë (3).

Kandidatët të cilët aplikojnë, duhet ti plotesojnë detyrat/përgjegjësitë dhe kushtet e kërkuara nga kompania.

Detyrat dhe përgjegjësitë për përfaqësues/e mjekësor:

 • Prezantimin e produkteve tek sektorët/njësitë e kërkuara ( Mjekë dhe Farmacitë )
 • Planifikon dhe realizon vizitat e nevojshme
 • Analizon rrjedhën e produkteve dhe percjell shitjen
 • Mban prezantime të planit të produkteve ( sipas kërkesës)
 • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

 • Të ketë diplomë universitare në fushat e mjekësisë apo të  fushave  relevante  për pozitën
 • -Eksperienca e punes ( e preferuar )
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese
 •  Aftësi  të punojë në grup dhe në presion të kohës
 • Njohuri bazike të programeve kompjuterike
 • Posedim të patent shoferit kategoria B

Detyrat dhe përgjegjësitë për agjent të shitjes:

 • Prezantimin dhe promovimin e produkteve tek pikat e shitjes
 • Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes
 • Analizon tregun  dhe përcjell shitjen
 • Mbajtjen e përgjegjësisë së ngarkesës në teren
 • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

 • Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
 • Eksperienca e punes ( e preferuar )
 • Aftësi fleksibile të mira komunikuese dhe shitese
 • Aftësi  të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës
 • Posedim të patent shoferit kategoria B

Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar , të aplikojnë duke i dërguar CV-të e tyre në adresën elektronike: [email protected]konkursi mbetet i hapur deri me datën 15.05.2022.

Apliko këtu