www.ofertapune.net Agjent/e të shitjes (2) | PunaIme

Agjent/e të shitjes (2)

Kompania

Smard

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

13/10/2020

Data e perfundimit

22-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Kompania Smard Online e cila është lidere dhe distrubutore për material për zyre dhe produkte tjera ne shitje online, shpall konkurs per:

Agjent/e të shitjes  2 pozita

Lokacioni: Prizren

Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes 

  • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre
  • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup

Kualifikimet

  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup

Ne ofrojmë nje ambient ku secili trajtohet me respekt reciprok dhe miqësore. Bëhu BOOS i vetvetes në një familje të madhe, të re e të shëndoshë, plot energji dhe besim, për të arritur qëllimet e përbashkëta.

Konkursi mbetet i hapur  deri me 22.10.2020

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e mail [email protected]

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.