www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes (3) (Gjuhë Suedeze) | PunaIme

Agjent/e të Shitjes (3) (Gjuhë Suedeze)

Kompania

EA NORDIC

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-09-2023

Data e perfundimit

08-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

EA Nordic Sales SH.P.K

Kërkojmë 3 Agjent të Shitjes ne gjuhë suedeze ne Prishtinë
Ofrojmë

  • Page fikse + provizione/bonuse
  • Kontratë sipas ligjit te punës
  • Trajnime
  • Orari 08.30 – 15.30 (e Shtunë dhe e Diela pushim)
  • Korrektësi
  • Ambient miqësore
  • Aplikuesit duhet te flasin gjuhën suedeze rrjedhshëm.

Per aplikim na kontaktoni ne numer 049 332 547 ose permes butonit APLIKO KËTU

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?