www.ofertapune.net Agjent/e te marketingut | PunaIme

Agjent/e te marketingut

Kompania

City Sale

Telefoni

Pa përcaktuar

Data e publikimit

17/08/2020

Data e perfundimit

31-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Citysale shpall Konkurs

Pozita – Agjent/e te marketingut

Citysale është web platformë që ofron mundësi unike të marketingut për bizneset për promovim online të produkteve/shërbimeve të tyre. https://www.citysale.co/sq/index/

Për qytetet: Prishtinë, Prizren, Gjilan, Pejë, Ferizaj, Mitrovicë, Gjakovë.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Ka njohuri të mirë të Citysale.co dhe shërbimeve të saj.
  • Prezanton tek klientët-bizneset web platformën Citysale.co
  • Vizita në terren dhe mban takime të rregullta me klientë-biznese.
  • Identifikon dhe krijon kontakte-cakton takime me klientët potencial dhe kujdeset për klientët ekzistues;
  • Mban të dhëna të sakta për takimet e realizuar si dhe raporton arritjen e objektivave.

Aftësitë / Kualifikimet / Eksperienca:

  • Njohuri te mira dhe pervoje pune ne fushen e marketingut medial-mediat online
  • Të ketë kontakte dhe përvojë të bashkëpunimit me biznese të ndryshme;;;
  • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
  • Njohuri te mira kompjuterike dhe të gjuhës angleze

Dërgo CV-në në email në: [email protected]

Vetëm kandidatet e përzgjedhura ftohen në intervistë.

Konkursi i hapur deri më: 31.08.2020