Agjent/e të Patundshmërive (1 pozitë)

Kompania

Kosova Royal Estate

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20/09/2021

Data e perfundimit

18-10-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Kosova Royal Estate hap KONKURS për:

Agjent/e të Patundshmërive (1 pozitë)

Detyrat:

 • Mbledhja dhe përpunimi i ofertave për prona për shitje dhe qira;
 • Mbledhja, përpunimi dhe përgjigja ndaj kërkesave të klientëve;
 • Ndërmjetësimi në procesin e shit-blerjeve apo qiradhënieve;
 • Administrimi i kontakteve dhe takimeve;
 • Të këshillojë klientët mbi kushtet e tregut, çmimet dhe çështjet tjera të ndërlidhura;
 • Bashkëpunim i ngushtë me kolegët e departamenteve të tjera;

Kriteret:

 • Të ketë të kryer universitetin (preferohen fushat relevante në Patundshmëri);
 • Preferohet të ketë një eksperiencë në shitje
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, prezantuese & negociuese
 • Të njohë programet bazë në përdorimin e kompjuterit
 • Të disponojë Patentë shoferi.
 • Të jetë me banim në qytetin në të cilin aplikon.

Kushtet e pagesës: pagë fikse plus përqindje në realizim

CV duhet të dërgohet në e-mailin: kosovaroyalestate@gmail.com

Afati i aplikimit është deri më 18, tetor 2021.

Apliko këtu