www.ofertapune.net Agjent/e Shitës/e, Menaxher i Shitjes, Komercialist/e, Agjent/e Shitës/e në Terren | PunaIme

Agjent/e Shitës/e, Menaxher i Shitjes, Komercialist/e, Agjent/e Shitës/e në Terren

Kompania

Velas & Tina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-11-2022

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Velas & Tina Company SHPK është kompani e themeluar në vitin 2006, e cila merret me importimin dhe distribuimin e pjesëve këmbyese të veturave.
 
Agjent Shitës/e 
Detyrat:
  • Prezantimi i produkteve dhe ofertave të ndryshme
  • Kontaktim dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Shitja e produkteve të ndryshme përmes programit të punës
 
Kriteret:
  •Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve
   •Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
   • Të njoh programet bazë kompjuterike
  


Menaxher i shitjes
Detyrat:
   •Menaxhimi i shitjes
   •Menaxhimi i stafit
   •Menaxhimi i pikave të shitjes
Kriteret:
    • Përvojë menaxheriale në shitje
    • Aftësi bazë kompjuterike
    • Aftësi të mira komunikimi
    • Përvojë në industrinë e limarisë

Komercialist/e
Detyrat:
     • Mbikqyrja e pikave të shitjes
Kriteret:
     • Përvojë si komercialist i shitjes

Agjent Shitës në Terren
Detyrat:
  • Prezantimi i produkteve dhe ofertave të ndryshme
  • Kontaktim dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Shitja e produkteve të ndryshme përmes programit të punës
 
Kriteret:
  •Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve
   •Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
   • Të njoh programet bazë kompjuterike
 
Aplikantët të na dërgojnë CV-në në email-in [email protected] apo për më shumë detaje të ma kontaktojnë në numrin tonë të telefonit 044 800 807
 
 
Apliko këtu