www.ofertapune.net Agjent/e Marketingu ne barnatore, Prezantues mjeksor, Asistent/e administrative | PunaIme

Agjent/e Marketingu ne barnatore, Prezantues mjeksor, Asistent/e administrative

Kompania

Dea Company

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12/05/2020

Data e perfundimit

21-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

EP-DEA N.T.P me seli ne Hajvali, Prishtine shpall konkurs per plotesimin e vendeve te punes

KONKURS

 1. Agjent/e Marketingu ne barnatore
 2. Prezantues mjeksor
 3. Asistent/e administrative

Kualifikimet e kerkuara per keto pozita jane:

Agjent Marketingu

 1. Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise
 2. Vizita e rregullt klienteve
 3. Njohja e terenit
 4. Aftesi per negocim
 5. Pervoje pune se paku nje vit ne shitje ose marketing

Prezantues Mjekesor

 1. Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise me interes te veqant ne poliklinka
 2. Njohja e terenit
 3. Shkathtesi dhe efikasitet ne pune
 4. Pervoje pune se paku nje vit ne shitje ose marketing (e preferuar ne barnatore poliklinika)

Asistent/e administrative

 1. Faturimi, dhe sigurimi per mbarevajtjen e puneve administrative
 2. Mbajtja e regjistrimeve te sakta dhe te plota dhe pergjegjesia per punet administrative
 3. Pervoje pune se paku nje vit ne administrate
 4. Kerkohet njohurine produkte farmaceutike per shkak te natyres se punes.

Te gjithe kandidatet e interesuar inkurajohen te dergojne CV e tyre ne email adresen [email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri me 20.05.2020