www.ofertapune.net Agjent/e i/e Thirrjeve - Gjuhë Gjermane (pagë bazë 1200 EUR) | PunaIme

Agjent/e i/e Thirrjeve – Gjuhë Gjermane (pagë bazë 1200 EUR)

Kompania

Assisto Smart Marketing

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-08-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

“Assisto Smart Marketing” me pagë bazë 1200 EUR + bonuse

“Assisto Smart Marketing” në Prishtinë – Icon Tower Business Center

shpall vende të lira për Agjentë të Thirrjeve:

Kualifikimi dhe kriteret 

 • Niveli i gjuhës gjermane C1 (preferohet dialekti zviceran).
 • Shkolla e mesme e përfunduar.
 • Përvojë pune së paku dyvjeçare si lider i ekipit.
 • Njohuri elementare në Microsoft Office, në veçanti të programeve Excel, Word si dhe të përdorimit të internetit. 
 • Aftësi për të marrë përsipër përgjegjësitë që u takojnë.
 • Aftësi për të kuptuar drejt objektivat e kompanisë si dhe për të treguar vetëmohim për realizimin e tyre.
 • Aftësi për të punuar në grup.
 • Përpikëri dhe korrektësi në punë.  

Përfitimet:

 • Kontratë të punës
 • Pagë bazë + bonuse
 • Mundësi të avancimit profesional
 • Ambient supermodern, të këndshëm dhe shoqëror

Orari i punës: 
E hënë – e premte, 08:30 – 17:00

Të gjithë të interesuarit për aplikim mund ta dërgojnë CV-në e tyre email: [email protected] ose në numrin e telefonit 043 987 987