www.ofertapune.net Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Gjermane) | PunaIme

Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Gjermane)

Kompania

GG Company

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-09-2023

Data e perfundimit

18-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Agjent/e i/e thirrjes ne gjuhen Gjermane.

Kërkesat e kompanisë:

  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës së lartë përmendur.
  • Aftësi të mira komunikuese me klientët.
  • Informon klientët për kompaninë.
  • Menaxhon dhe raporton tek personi përgjegjës.
  • Aftësi të menaxhojë kohën.
  • Eksperienca e mëparshme në fushë të ngjajshme është përparësi.
Dërgoni CV/rezumene tuaj tek [email protected]