www.ofertapune.net Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuha Gjermane) | PunaIme

Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuha Gjermane)

Kompania

Ps Comunication

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-03-2023

Data e perfundimit

30-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ps Comunikacion shpall konkurs në Prishtinë për:
  • Agjent të thirrjeve
Përshkrimi i punëse:
  • Njohja e gjuhes Gjermane (B2)
  • Shërbim i klientëve
Ps Comunikacion ofron mundësi te mira per të fituar:
  • Perqindje dhe bonuse në bazë të përformancës
 
Lokacioni: Prishtinë
 
Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:
049 218 849
Apliko këtu